Στείλε και λάβε μετρητά μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα από τα χιλιάδες πιστοποιημένα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία;

 

Αποστολή Μετρητών

  1. Ενημερώστε τον υπάλληλο για το ποσό που επιθυμείτε να στείλετε, το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη και τα λοιπά στοιχεία που θα σας ζητηθούν.
  2. Παραδώστε στον υπάλληλο το έγγραφο ταυτοποίησης σας καθώς και το σχετικό ποσό μαζί με τα έξοδα της υπηρεσίας, σε μετρητά. Ο υπάλληλος θα εκδώσει απόδειξή της συναλλαγής εις διπλούν, ζητώντας σας να υπογράψετε και να του παραδώσετε το Αντίγραφο Αντιπροσώπου.
  3. Κρατήστε την απόδειξη αποστολής του εμβάσματος (Αντίγραφο Πελάτη) στην οποία αναγράφεται ο μοναδικός 10-ψήφιος κωδικός αναφοράς, που είναι απαραίτητος για την παραλαβή των χρημάτων από τον παραλήπτη.
  4. Επικοινωνήστε στον παραλήπτη τον μοναδικό 10-ψήφιο κωδικό αναφοράς που αναγράφεται στην απόδειξή, καθώς και το ποσό που του έχετε αποστείλει.

Παραλαβή Μετρητών

  1. Ενημερώστε τον υπάλληλο για το ποσό που επιθυμείτε να παραλάβετε, αναφέροντας τον σχετικό 10-ψήφιο Κωδικό Αναφοράς που σας γνωστοποίησε ο αποστολέας των χρημάτων, καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Παράλληλα, παραδώστε στον υπάλληλο το έγγραφο ταυτοποίησής σας.
  2. Ο υπάλληλος θα εκδώσει απόδειξη της συναλλαγής εις διπλούν. Υπογράψτε και επιστρέψτε το Αντίγραφο Αντιπροσώπου.
  3. Ο υπάλληλος θα σας παραδώσει σε μετρητά, το ποσό που σας έχει αποσταλεί.

Ενημερωθείτε εδώ για ό,τι σας απασχολεί
σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Σημεία εξυπηρέτησης tora για Μεταφορά Χρημάτων

0

Βρες ένα κοντινό σημείο