Πώς λειτουργεί η υπηρεσία;

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ (πιστοποιημένο σημείο tora) και δώστε στον υπάλληλο του σημείου: α) τον κωδικό ή το barcode που έχετε λάβει από τον πάροχο, β) το ποσό που έχετε επιλέξει να καταθέσετε σε μετρητά και γ) ένα έγγραφο ταυτοποίησης, ώστε να φορτίστε σε πραγματικό χρόνο τον online παικτικό λογαριασμό σας.

Η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται σε μερικά δευτερόλεπτα και εκτυπώνεται αποδεικτικό πληρωμής.

Μπορείτε να διενεργήσετε φόρτιση του ηλεκτρονικού παικτικού λογαριασμού σας για:

ΟΠΑΠ
Stoiximan

 

H Tora Wallet παρέχει σε νόμιμα αδειοδοτημένους παρόχους διαδικτυακών τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4002/2011, την δυνατότητα να προσφέρουν στους παίκτες τους την υπηρεσία Top-up, μία υπηρεσία πληρωμών που λειτουργεί στα πιστοποιημένα από την Tora Wallet καταστήματα ΟΠΑΠ. Με την υπηρεσία Top-up, ο παίκτης θα μπορεί να φορτίζει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του, σε πραγματικό χρόνο, για την συμμετοχή του στα τυχερά παίγνια μέσω διαδικτύου που διοργανώνει ο εκάστοτε πάροχος, με επίσκεψη σε πιστοποιημένο από την Tora Wallet κατάστημα ΟΠΑΠ (Πίνακας Πιστοποιημένων Αντιπροσώπων Tora Wallet).

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να προσφέρετε στους παίκτες σας την υπηρεσία Top-up μέσω των πιστοποιημένων από την ΤΩΡΑ ΓΟΥΟΛΕΤ καταστημάτων ΟΠΑΠ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την με την Tora Wallet στο τηλέφωνο 210 776 2000 ή στο email: talk@tora.gr.

Ενημερωθείτε εδώ για ό,τι σας απασχολεί
σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Σημεία εξυπηρέτησης tora για top-up ηλεκτρονικού παικτικού πορτοφολιού

0

Βρες ένα κοντινό σημείο